DETEKTIVARBEJDET FORTSÆTTER….GENGANGER OPDAGET NU I SPODSBJERG HAVN DEN 7. OKTOBER 2020.

Det kan godt være diverse efterretningstjenester bruger avancerede ansigtsgenkendelsessystemer i jagten på at kunne genkende diverse forbrydere… jeg må nøjes med mine egen iagttagelsesevner for at kunne genkende de enkelte Kaspiske Måger fra hinanden og dem fik jeg brug for i dag i Spodsbjerg. Men det blev først aktuelt efter Bagenkop havn var blevet tjekket… Her var der ikke særlig mange måger, hvilket var lidt forventet pga. den lidt kraftige vind der herskede i dag. Laila Neerman`s Cactus fra den 2. oktober 2020 var forsat på plads. Det samme var en 2k Kaspiske Måge fra den 13. juli 2020… Men efter en rum tid kom der endelig en ny 1k Kaspiske Måge til mig… men så kunne der heller ikke klemmes mere ud af Bagenkop havn i denne omgang. Vanen tro sluttede jeg dagens tur af i Spodsbjerg havn og jeg blev straks mødt af flere Kaspiske Måger. En smuk 3k fugl kunne straks registreres som en ny fugl, så det var en fed start. Den ringmærkede (VLCH) var også inde ganske kort. En anden 1k så lovende ud som en ny fugl…, men så begyndte mine indre algoritme at scanne de mange tusinde fotos… og fuglen kunne genkendes som en fugl jeg havde fundet i Bagenkop havn den 28. september 2020… go home FBI og CIA !. Så jeg måtte samlet nøjes med 2 nye fugle i dag hhv. en i hver havn.

Aflæsninger af Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn (VLCH)

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Ny 3k Kaspiske Måge for 2020. Spodsbjerg havn den 7. oktober 2020.

Personligt holder jeg mest af 3k dragten hos de kaspiske Måger. Det er samme fugl som på det første foto. Spodsbjerg havn den 7. oktober 2020.

Denne 1k Kaspiske Måge blev gennemskuet, da jeg allerede havde set den tidligere i Bagenkop havn den 28. september 2020 og derved kunne den ikke tælles med i det samlede antal af Kaspiske Måger på Langeland i 2020. Spodsbjerg havn den 7. oktober 2020.