UBESTEMT MÅGE VED FAKKEMOSEN PÅ SYDLANGELAND DEN 22. SEPTEMBER 2020.

Igår den 21. september 2020 blev jeg udfordret af denne ubestemte Larus, som kan være lidt af hvert. Fandt den bag en traktor sammen med et par hundrede andre måger. Selv efter jeg har sovet på den er jeg forsat meget i tvivl og er nok mest til noget hybrid, hvilket man vel altid forfalder til når man ikke er sikker !… Er lidt forvirret over hånden virker så mørk samt at næbbet virker gennemført sort og relativt kraftigt. Den forekommer mig hverken at være klassisk det ene eller andet… Fuglen er sendt ud i den store “stygge ID-verden”, så måske der kommer et par gode bud. Man er også velkommen til at skrive til mig.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Larus sp. Fakkemosen den 21. september 2020.

Larus sp. Fakkemosen den 21. september 2020.

Larus sp. Fakkemosen den 21. september 2020.