MERE SILDEMÅGE FRA DE LANGLANDSKE HAVNE DEN 13. SEPTEMBER 2020.

Igennem længere tid har der holdt en stor Vestlig Sildemåge til i Spodsbjerg havn. Fuglen er sandsynligvis i en dårlig kondition, da den har noget med sine fjer i især venstre vinge. Fuglen er meget anderledes end dem jeg har skrevet om i de seneste opslag her på bloggen. Denne her er mere “typisk” og som man vil forvente af Sildemåge komplekset. At der er denne store variation inden for denne smukke art, tyder på der forsat er meget vi ikke ved. Alle billeder til opslaget stammer fra i går den 12. september 2020, hvor jeg besøgte havnen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Vestlig Sildemåge. Spodsbjerg havn den 12. september 2020.

Vestlig Sildemåge. Spodsbjerg havn den 12. september 2020.

Vestlig Sildemåge. Spodsbjerg havn den 12. september 2020.