HVEM ER JEG OG HVORFOR ER JEG IKKE…DEN 8. SEPTEMBER 2020.

Spodsbjerg havn blev tjekket om eftermiddagen og jeg følte mig godt underholdt samt max udfordret… Igen var der “Cactus” fugle samt fugle der virkelig balancerede på en hårfin grænse… Fugle der måske ville blive bestemt med sikkerhed hvis Liverpool lige havde slået Everton stort og omvendt kaldt en sikker hybrid hvis Rolf og Munken manglede den og jeg kunne beholde min 1. plads på DK-artslisten på en teknisk genistreg. Da jeg i modsætning til SU kun har få timer til at afgøre hvad jeg vil skrive i dagens opdatering af Kaspiske Måger på Langeland i 2020, så bliver det en slags lynskak i feltbestemmelse. Der var især to fugle i dag, hvor det både kunne blive en dreng eller en pige… Især fugl 1 kunne nok gå som en Kaspisk Måge, mens fugl 2 nok mere hænger i en tynd tråd og mest ligner noget der skal over i “Cactus-land”…  Men da jeg hverken har Hans Pilgaard eller en ven jeg kan ringe til og hellere vil have 50.000 kr end slet ingenting undlader jeg at bestemme disse to fugle.. men døm selv !!!

Heldigvis kom der også godt med klassiske Kaspiske Måger ind da en kutter kom hjem med en masse måger hængende efter sig. Det skal lige tilføjes der kun var en Kaspisk Måge i havnen indtil kutteren kom hjem. Samlet kom der 7 fugle ind, hvoraf de 5 var nye for 2020 sæsonen. Dagens høst var altså på 8 juvenile Kaspiske Måger, lidt Cactus fugle samt et par som kan være både det ene og det andet.

Aflæsninger i Spodsbjerg havn af Kaspiske Måger: P1R0 og VLHK.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

TAG DIG SAMMEN KNUDSEN !!!  Spodsbjerg havn den 8. september 2020.

Fugl 1. Er jeg en bangebuks når jeg ikke bestemmer denne fugl med sikkerhed ?? eller blot en sur gammel mand ? !!! Fuglen har bla. påfaldende brede hvide kanter på dækfjerne. Spodsbjerg havn den 8. september 2020.

Fugl 1. Halen er som snydt ud af næsen på en Kaspisk Måge. Spodsbjerg havn den 8. september 2020.

Fugl 2… Er bekymret over det “sovseplettede” hoved. Spodsbjerg havn den 8. september 2020.

Fugl 2. Igen en fin overside og hale til en Kaspisk Måge. Spodsbjerg havn den 8. september 2020.