ENDNU EN DAG MED MANGE KASPISKE MÅGER PÅ LANGELAND DEN 6. SEPTEMBER 2020.

Forventningerne til at se mange Kaspiske Måger i dag var lidt i bund på trods af det er rekordår for arten på Langeland i 2020… Men som så ofte før når man ikke regner med noget særligt, så sker det alligevel. Jeg var lidt sent ude i dag, men lige som jeg ankom til Bagenkop havn kom der en enkelt kutter ind og det var mit held i dag. Kort for inden havde jeg set 3 gengangere, men båden slæbte lige 5 nye juvenile med ind, den ene var dog ikke ny i den samlede total for 2020, da jeg tidligere har haft den i Spodsbjerg havn. Fordelingen var 1 3k (genganger fra den 8. august 2020) samt 7 juvenile. Det fik jo smilet frem hos undertegnede og troen på der også var lidt fugle i Spodsbjerg havn. Og igen blev jeg belønnet, af de 7 juvenile fugle jeg så var der 4 nye nye ind. Så på en dag hvor forventningerne var i bund var det jo bare kanon med 9 nye fugle (8 – 1 dog set i Spodsbjerg før).

Aflæsninger af Kaspiske Måger i Bagenkop havn: P3R4 og VLCE.

Aflæsninger af Kaspiske Måger i Spodsbjerg havn: P1R0.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Antallet af Kaspiske Måger blev noget forøget i Bagenkop, da denne kutter trak lidt måger med sig. Bagenkop den 6. september 2020.

Kaspisk Måge 1k. Spodsbjerg den 6. september 2020.