MASSER AF KASPISKE MÅGER I DE LANGELANSKE HAVNE MEN KUN 4 NYE I DAG DEN 2. AUGUST 2020.

Jeg tog samme tur som i går og det hele mindede meget om de samme fugle som i går. Der var slet ikke gang i fiskeriet i dag, så mange af de samme fugle var blevet hængende. I Bagenkop så jeg 11 fugle hhv. 9 juvenile, 1 2k og 1 4k+, de to sidstnævnte var de samme som i går. Jeg kun blot presse 2 nye juvenile ud af det, men det var stadigvæk tilfredsstillende. De to juvenile som jeg aflæste i går var begge blevet ringmærket dagen før at Kjeld Petersen, så dejligt de ikke var fra en af de frygtede hybridkolonier i Tyskland. Og blot for en god ordens skyld var 2k Middelhavssølvmågen og 2k hybriden mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge også på plads i dag.  Herefter gik turen til Spodsbjerg, hvor der var 5 juvenile og heraf var der 2 nye fugle, så dagens høst blev 16 fugle hvoraf de 4 var nye.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Denne ret kraftige juvenile Kaspiske Måge har været i havnen et stykke tid.. Fuglen var desværre begyndt at halte, lidt ærgerligt da den ellers havde været frisk. Måske den har hængt i et eller andet eller den har været oppe og slås med de andre måger om føden. Bagenkop havn den 2. august. 2020.

En af 9 juvenile Kaspisk Måger i Bagenkop havn i dag den 2. august 2020.

Juvenil han Kaspiske Måge.. Den blev ringmærket i Bagenkop havn den 31. juli 2020 af Kjeld Petersen. Bagenkop havn den 2. august 2020.

Juvenil hun Kaspiske Måge, den med blå ring V.5T6. Den blev også ringmærket af Kjeld Petersen den 31. juli 2020 i havnen. Bagenkop havn den 2. august 2020.