ET RENT ORGIE… DE JUVENILE KASPISKE MÅGER FORSÆTTER MED AT ANKOMME TIL LANGELAND DEN 17. JULI 2020.

Det er en fuldstændig vild og crazy oplevelse…. I dag så jeg hele 16 Kaspiske Måger hhv. 14 i Bagenkop havn og 2 i Spodsbjerg havn !!. Det var de juvenile der igen stjal billedet totalt. I Bagenkop havde jeg hele 11 fugle, hvoraf de 9 var nye for sæsonen og i Spodsbjerg havde jeg 2 nye der rastede kortvarigt inden de trak syd. Siden den 10 juli 2020 hvor jeg så den første juvenile i Spodsbjerg har jeg nu set omkring 30+ juvenile fugle. Af de to juvenile der var gengangere var den ringmærkede fra Polen (P:PR7) forsat på plads selv om jeg kun så den en enkelt gang på 6 timer. De 2 2k fugle der dukkede op den 14. juli var forsat på plads og det samme var den 3k fugl der dukkede op i går den 16. juli. Middelhavssølvmågerne havde også en god dag i Bagenkop havn, begge de to seneste ankomne hhv. 1 2k og 1 3k var forsat på plads i dag. Derudover arbejder jeg yderligere på en fugl… men først mere om den når jeg får kigget de mange tusinde mågefotos igennem som jeg har taget de seneste dage. Ellers var 2k hybriden mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge også på plads og det blev også til en enkelt adult Sildemåge. Den første juvenile Sølvmåge samt Stormmåge dukkede også op i dag i Bagenkop havn.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

En af dagens 11 juvenile Kaspiske Måger i Bagenkop havn den 17. juli 2020.