ET HURTIGT OPRÅB TIL SØNDERJYDERNE… DET ER NU DEN 29. JUNI 2020

jeg har før været efter Sønderjyderne og det hjalp ikke dyt, men de ser altså forsat for få Kaspiske Måger…. Især Rømø burde være super god… men der har ikke været en eneste melding fra den smukke Ø i hele 2020 !!! Men nu er chancen der for at lave om på det… På den tyske hit Ø Helgoland melder de i dag om 30+…. et fedt sommer-influks. Så det er nu eller aldrig, ellers knuser Fanø jer totalt igen. Denne store forekomst på Helgoland burde kunne udnyttes i hele Sydvestjylland, det er desværre næppe noget vi mærker til her øst på…  Gid man havde haft tid til en tur til Rømø de kommende dage…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Det vil vælte ned fra himlen med Kaspiske Måger i SV-Jylland de kommende dage. Denne her er en 2k fra Bagenkop havn den 15. april 2019.