“STORE” ER TILBAGE I BAGENKOP HAVN DEN 26. JUNI 2020.

Jeg ved snart ikke hvor mange gange jeg har skrevet det, men de Kaspiske Måger kommer og går som de har lyst til… og i dag vendte “Store” tilbage for første gang siden den 23. april 2020 for en kort bemærkning. Den stod som en af de alleryderste måger ude på stenmolen af havnen. Men allerede alene på grund af størrelsen samt den måde den holdte hovedet på gav den et unikt jizz. Jeg har jo fulgt denne fugl som har rastet i havnen siden november 2018 og kigget på den i utrolig mange timer og derved lært den godt at kende. Når man bruger så mange timer på mågerne opdager man, at hver fugl har sin egen måde at bevæge sig på og derved fremvise sin helt egen personlighed. Selv om der var sket noget dragtmæssigt var det muligt at genkende undervingemønstret via fotos. Desværre gad den ikke at blive mere end 5 minutter… den tog retning af Ristinge, men mon ikke den atter er at finde i haven lige pludselig.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

“Store” var tilbage i 5 minutter for første gang siden 23. april 2020… Dejligt at vide den forsat er i live…..