NATTERGAL VED FUGLETÅRNET I TRYGGELEV NOR DEN 13. MAJ 2020.

Da jeg hørte en svagt syngende Nattergal til at starte med lige ved fugletårnet i Tryggelev Nor blev jeg lige lidt opmærksom om der kunne gemme sig noget Sydlig Nattergal i den. Det er ikke altid lige nemt med en svagt syngende fugl og så var jeg måske også lidt påvirket af, at der normalt ikke sidder så mange Nattergale og synger i Tryggelev Nor og som derved fik hitfeberen igang. Men vanen tro er det altid godt tage en dyb indånding og afvente lidt.. og ganske langsomt kom den i gang og al tvivl forsvandt…..

Foto og lydoptagelse: Henrik Knudsen, Copyright.

Dagens hitfeber… eller mangel på samme, syngende Nattergal i Tryggelev Nor den 13. maj 2020.

Denne her optagelse er desværre ikke af dagens aktuelle fugl, da jeg ikke havde medbragt optageudstyret. Den stammer fra en anden mose på Sydlangeland den 10. maj 2020.