KAN IKKE LADE VÆRE… ENDNU ET PAR TIMER I BAGENKOP HAVN DEN 27. APRIL 2020.

Jeg måtte bare i havnen igen i dag og det kommer der altid lidt godt ud af…. Jeg fik nemlig hørt den formodede 2k hybrid mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge kalde i dag… og på intet tidspunkt hørte jeg den kalde som en Kaspisk Måge eller for den sags skyld som en typisk Sølvmåge. Den havde nogle mere bløde lyde som minder mest om noget fra en Sølvmåge, hvilket ikke er første gang jeg høre fra hybridtyperne. Betyder det, at fugle der ligner hybrider men som kalder som Kaspisk Måge faktisk er Kaspiske Måge og ikke hybrider ?. “Mågehviskeren” arbejder videre på dette spændende spørgsmål, men indtil da må I vente i spænding kære læsere……!! jojo.

Fotograf: Henrik Knudsen, Copyright.

Den formodede 2k hybrid mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge… Bagenkop den 27. april 2020.

Dagens eneste Kaspisk Måge var denne her 2k ganganger.

Når Viking Mågen ses i den rigtige belysning, ses de mørke kanter fint. 

En giftig sag denne måge….