ENDNU EN APRIL DAG MED INFLUX AF 2K KASPISKE MÅGER PÅ LANGELAND DEN 21. APRIL 2020.

Da meldingen gik om at Høgeørnen i det jyske havde sat kurs mod syd… tog jeg en rask beslutning og valgte at holde fri fra arbejde lidt tidligere end normalt og køre syd på til Langeland. Men efter et par timer forsvandt håbet og jeg slog autopiloten til og kørte til Bagenkop havn… og 2 minutter senere havde jeg 4 2k Kaspiske Måger, alle nye fugle i forhold til den store dag med 10 fugle (tjekket via fotos, kunne dog allerede i felten se det var nye fugle). Det blev til yderligere 2 2k fugle og derudover en 2k med hybridkarakter samt en 3k som også havde hybridkarakter. Helt utroligt hvad der dukker op disse dage, mindes ikke at have set sådan et influx i april før, har dog tidligere år ikke haft så meget tid i april til at tjekke som jeg har haft de seneste 2 år. Dagen sluttede i Spodsbjerg havn, hvor jeg også fik spottet en 2k Kaspisk Måge. Med 7 nye fugle i dag har jeg registreret 37 forskellige individer på Langeland i 2020, af de 37 er de 31 nye fugle der ikke tidligere er registreret. Samlet har jeg  i perioden 1. januar 2019 til 21. april haft 91 forskellige fugle.. Med held når jeg 100 forskellige fugle inden foråret 2020 er slut….

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k… En af dagens 6 nye fugle i Bagenkop havn.

Endnu en 2k længst til venstre… nok en han pga. størrelsen.

Kaspisk Måge 2k med hybridkarakter, den er selvfølgelig ikke talt med i den samlede oversigt. Især stribningen i hovedet er jeg ikke glad for og desuden havde den ekstrem mørke undervinger.