REDNINGSAKTION…. NATUGLEUNGER PÅ AFVEJE I SKOVEN DEN 14. APRIL 2020.

Sidst på eftermiddagen ringede min genbo og fortalte, at to af Natugleungerne var faldet ud af redekassen i hans skov… Faktisk havde de siddet på jorden i to dage. Det var jo ikke lige den mest optimale situation for de to små dununger… De var rimelig udsat ved at sidde der.. De seneste dage havde der været frostvejr og samtidig kunne der jo komme en Ræv eller Mår forbi og snuppe dem. Min genbo går meget op i hans skov og gør rigtig meget for at passe på det lokale fugle- og dyreliv i skoven. Han og en kammerat havde slæbt en stige med ned i skoven, så nu manglede de bare en “ung mand” der turde kravle temmelig højt op samt “turde” holde ugleungerne. Det var jo et tilbud der var svært at sige nej til.. så ved fælles hjælp kom ugleungerne tilbage i kassen. Jeg er meget imponeret hvor meget de to gutter gik op i, at vi fik uglerne tilbage i kassen… bare det at slæbe den ret store og tunge stige med ned i skoven kræver noget af en indsats… godt gået gutter.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Helt stille sad de og nød eftermiddagssolens varme stråler.. Den mindst havde dog lagt sig ned… det havde sikkert været nogle barske dage for dem.

Begge unger var fuldstændige rolige i hånden… de gav blot nogle få lyde fra sig, hvor de klaprede med næbbet. 

Der var tydelig forskel på størrelsen af dem… den lille som ses på dette billede må ha`været nogle dage yngre end den store vil jeg tro.