ATTER NORMALE TILSTANDE I BAGENKOP HAVN DEN 11. APRIL 2020.

Jeg tog en “havnevagt” mere i dag, men kunne overhovedet ikke følge op på den gode dag i går med de Kaspiske Måger… På knap 4 timer fik jeg blot presset 2 fugle ud af det, men der var også meget tomt. Men den ene var en ny 2k, mens den anden en 3k var min gode ven gennem flere år. Men intet er jo forgæves, da jeg fik en fin oplevelse med en leucistisk Hvid Vipstjert som fou. ude på stenmolen, lige til den lokale ynglehan fik nok af den og smed den ud af havnen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Dagens højdepunkt var klart denne smukke leucistiske Hvide Vipstjert… Det eneste sorte på fuglen var lidt på vingerne, halen samt strubepletten. Benene og næbbet var ikke sorte som normalt men orangefarvede… 

Der sad 3 forskellige hanner af Husrødstjert og sang i havnen i dag… Normalt ville man ikke kunne bestemme sådan en fugl i felten til en han hvis man blot så den… men den var så venlig at sidde og synge for mig ude på min mågepost. 

De Kaspiske Måger var ikke særlig talrige i dag… her ses en 3k fugl.