ÅRETS FØRSTE FISKEØRN KOM PÅ KLOS HOLD… VEJLEN, TÅSINGE DEN 4. APRIL 2020.

En aftentur til Noret og Vejlen var ganske indbringende, da jeg fik to friske årsarter i bogen. Hele 6 Svaleklire gik sammen i Noret, men som ellers virkede ganske tom. I Vejlen var der straks mere gang i den, i tusindevis af Troldænder samt godt 200 Krikænder var ganske fint. Da jeg løftede hovedet fra skopet var det første jeg så henover mig en Fiskeørn… man kunne næsten ikke andet end føle sig som en lækker sild !! Fuglen fløj lidt frem og tilbage mellem Noret og havet inden den forsvandt mod NØ. På mine billeder kunne jeg se den var mærket med en stålring på højre ben, desværre kunne den ikke aflæses, det havde ellers været ganske sjovt.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Årets første Fiskeørn var ringmærket, bemærk stålring på fuglens højre ben.

Det var godt nok en af de bedre Fiskeørne jeg har set længe.