ENDELIG KOM DEN… NY BOG OM MÅGER DEN 13. MARTS 2020.

Endelig ringede min “bogpusher” at den nye ID bog om måger var landet i butikken “An Identification Guide to the Gulls of Japan” …. Siden jeg havde hørt om den første gang var jeg klar over, at denne bog kunne jeg ikke undvære i mit bibliotek…. Set med Vesteuropæiske mågeøjne omhandler den flere af de måger man går og håber på samt dagdrømmer om.. når man endnu engang tjekker en flok måger igennem. Bogen er bygget meget pædagogisk op og de 340 sider er smaskfulde af super gode fotos…. især nød jeg de mange bileder af Skifermåge og Vegamåge i deres mange dragter…. Nu kan de godt komme forbi Bagenkop havn, jeg føler mig klar !… Bogen har kun et minus… den er skrevet på japansk !!!… men det er stadigvæk en “mindre detalje” og bør ikke afskrække nogen i at købe den. Ved hver art står navnet på latin samt engelsk. Desuden fremgår fuglenes alder også på engelsk. Så jeg vil varmt anbefale den som et godt supplement til de andre fremragende mågerbøger der er dukket op på markedet de seneste år. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Den nye bog er lavet i et godt format og nem at have med sig i felten…. 

Interessen for måger griber om sig… Bemærk hvordan denne Svartbag nærstuderer Viking Mågens håndtegning…Bagenkop den 11. marts 2020.