OPFØLGNING PÅ DEN UBESTEMTE DYKAND VED VEJLEN PÅ TÅSINGE DEN 19. FEBRUAR 2020.

Jeg tjekkede idag op på den ubestemte Dykand jeg fandt igår ved Vejlen, og genfandt den relativt hurtigt (antager det er den samme fugl) og kunne udelukke Lille Bjergand med det samme. Det er en fin hybrid mellem Bjergand og Troldand, som klart er et besøg værd hvis man har hang til den slags. Det var dog forsat svært at arbejde med næbneglen, da fuglen sov det meste af tiden, jeg fik kun set nogle glimt i nogle få sekunder, men der er sort på neglen også for meget til Lille Bjergand. 

Ellers en dejlige morgenrunde på Øen, hvor jeg udover Vejlen besøgte søen ved Valdemars Slot, det gav i tusindevis af Dykænder, 33 Lille Skallesluger, Skeand, Havørn 2k og Grønspætte.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Dykandestemning samt et par Gråænder ved Vejlen. Februar 2020.