DET STORE SAMTALEKØKKEN – GULNÆBBEDE SVANER LUNDBY DEN 17. FEBRUAR 2020.

De seneste dage har jeg kigget lidt ekstra efter den ringmærkede Pibesvane som har holdt til ved Lundby kanten siden den 13. februar 2020… Den 15. februar så jeg den igen og denne gang i selskab med hele 3 adulte Pibesvane.., så flokken var nu oppe på 4 fugle. I dag den 17. februar koncentrerede jeg mig lidt mere om Sangsvanerne, dog så jeg en enkelt adult Pibesvane uden ring, de andre 3 kunne dog forsat nemt være på plads, men flere fugle lå ned og sov i den kraftige vind… Men flere af Sangsvanerne var ligeglad med vinden, de havde virkelig noget på hjertet og her slog det mig de faktisk havde opfundet samtalekøkkenet længe før os….. Måske derfor man kan få sig et Svane Køkken idag !!?.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Samtalekøkkenet i Lundby.

Altid et vågnet øje.

Markerne svømmer i vand og svanernes næb bliver ofte meget beskidte.. Den 15. februar havde en af Pibesvanerne så meget mudder på næbbet, at man et kort øjeblik tænkte den ligner sgu… en Amerikansk Pibesvane.

Elsker vinteren på Tåsinge med de mange Svaner.

På vejen hjem rundede jeg lige Vejlen og det samme gjorde en adult Havørn.