LIDT BILLEDER AF DE FASTE KASPISKE MÅGER I BAGENKOP DEN 29. JANUAR 2020.

Det er forsat de faste Kaspiske Måger i Bagenkop der “stjæler billedet” når man tjekker havnen, de fleste af de nye individer jeg har set for vintersæsonen 2019/2020 forsvinder lynhurtigt. Det bliver lidt spændende hvordan februar forløber da torskefiskeriet stopper pr. 1. februar og der derved muligvis kommer færre fugle forbi havnen…Lidt ærgerligt, men lad os nu se hvad der sker… måske man alligevel bliver positiv overrasket… Mit nytårsløfte om Hvidvinget Måge har jeg ikke helt opgivet endnu….. og så byder Langeland heldigvis ellers på mange andre fugle… foråret nærmer sig…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Denne 2k Kaspiske Måge besøgte først havnen lidt on and off (sås første gang i december 2019), men nu ser jeg den næsten hver gang jeg kommer forbi.

Denne 2k Kaspiske Måge har også været langtidsstationær… Det var den fugl der blev det 50. individ jeg så i havnen i 2019. Den opholdte sig først fast i Spodsbjerg havn fra september indtil den dukkede op i december 2019 i Bagenkop. 

Denne smukke 3k Kaspiske Måge “Store” har ikke svigtet mange besøg siden den dukkede op som 1k i november 2018.

Den eneste Kaspiske Måge som ikke gad at flyve igår var denne 3k Kaspiske Måge “Lysh.”, den har været i havnen siden december 2018 og ses næsten lige så hyppigt som “Store”.