ENDNU EN DAG MED NYE KASPISKE MÅGER M.M I BAGENKOP HAVN DEN 21. JANUAR 2020.

Så gik turen igen til havnen og igen kunne der findes 2 nye Kaspiske Måger i havnen hhv. en adult og en 3k fugl. Den adulte var en meget mørkøjet type med en ren hvid p10 samt en lille sort plet på yderfanen af p4. Så anderledes i vingetegningen end den 4k jeg skrev om den 19. januar 2020. Årets total kom dermed op på 14 fugle ( Ad: 5, 4k: 2, 3k: 3, 2k: 4), hvoraf 8 er helt nye.  Samlet bød dagen på 5 Kaspiske Måge (Ad: 1, 3k: 2, 2k: 2)

Det blev også til en ubestemt Måge som jeg jeg ikke kunne sætte sikkert navn på. Det var muligvis blot en afvigende Sølvmåge på flere punkter eller en hybrid mellem Sølvmåge og Kaspiske Måge… skriv gerne hvis du har noget at tilføje til denne fugl.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Smuk adult Kaspiske Måge.

Lidt vingetegning af dagens adulte Kaspiske Måge.

Jizzet minder meget som en Kaspiske Måge som den står der lidt på afstand, især overbevisende er hals, hoved og næb.

Men her lidt mere som en Sølvmåge, men dog mere slank- og langhalset som en Kaspisk Måge. 

Relativ hvide undervinger, hovedform nu igen mere som Kaspiske Måge, men bemærk et typisk stikkende Sølvmåge øje.

Vil ikke aldersbestemme den med sikkerhed, men blot skrive immature fugl.

Den gik der mange timer med at kigge på… uden jeg blev klogere.