KASPISK MÅGE MED SORT PÅ P4 I BAGENKOP HAVN DEN 19. JANUAR 2020.

Den ene af de 2 nye Kaspiske Måger som jeg fandt i går i Bagenkop havn den 19. januar 2020, den som jeg kaldte en 4k, fremviste et tydeligt sort bånd på p10, hvilket jeg ikke ser så tit i Bagenkop. Dette var nemt at se i felten, men at der også var sort på p4 var overraskende. Dette var umuligt erkende i felten, da jeg kun så den udstrakte vinge da den fløj, men det kunne erkendes på mine fotos. Det er ikke et bånd på p4, men mere to sorte pletter på hver sin side af fjeren, klart størst på yderfanen. Det kunne godt tyde på denne fugl har en noget mere østlig udbredelse end de Kaspiske Måger jeg plejer at se i havnen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Bemærk de sorte pletter på p4 på denne Kaspiske Måge fra Bagenkop havn den 19. januar 2020.