BAGENKOP HAVN I KULING GAV ENDNU EN NY KASPISKE MÅGE DEN 4. JANUAR 2019.

Normalt kan det være en blandet fornøjelse at tjekke havnen i kuling, da der ofte kan være meget få fugle inde og de der er der er ofte konstant på vingerne. Det slog heller ikke fejl, især Sølvmågerne var konstant på vingerne, mens Svartbagene godt kunne tage en pause på deres favoritmole engang imellem. Men det var nu alligevel ikke noget problem at finde 5 Kaspiske Måger og blandt dem var der endnu en ny fugl til mig.. så jeg har nu allerede fundet to nye i 2020. Dagens fugl var en 3. vinter, altså en 4k. Ikke en gang var den nede og stå, den fløj dog meget i det samme område af havnen, så den var til at arbejde med. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Dagens nye Kaspiske Måge var en 3. vinter, altså en 4k.

Halebåndet lignede mest en “olieskade”.