HVAD HEDDER DIN FAR OG MOR ? – LARUS SP. BAGENKOP DEN 20.DECEMBER 2019.

Der er ikke en dag uden man bliver udfordret og må klø sige lidt i nosserne, ja i mit tilfælde kan det jo ikke blive håret !… undskyld mine manglende akademiske evner til at udtrykke mig, jeg er jo blot feltornitolog… Men endnu engang er der en måge der lyser op og endnu engang trækker jeg bare lidt på skulderne og tænker på en klog ven der sagde, du må kalde dem hvad du vil… fuglene er ligeglad… Jeg vil ikke kloge særlig meget i denne fugl, men det er helt sikkert en MÅGE !.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Middelhavssølvmåge kan man jo godt komme til at tænke på første gang man ser denne fugl.

Lyst “vindue” i hånden.

HMMMMM… kan de tertialer ikke gå an på en Middelhavssølvmåge med lidt god vilje ?.

Langvinget og smuk var den.