DER VAR 5 KASPISKE MÅGER I HAVNEN I DAG DEN 19. DECEMBER 2019.

Ikke nogen nye fugle i dag, alt var ved (næsten) det gamle…. Lidt ærgerligt kan jeg dog ikke finde den ringmærkede fra Ukraine, som jeg sidst har set den 5. december, håber ikke der er sket den noget. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Denne fugl ankom den 17. december og var inde nogle timer først på dagen, herefter så jeg ikke mere til den.

Den adulte er en gammel bekendt som dog altid holder sig lidt for sig selv og ikke særlig nem at komme tæt på og den dukker tit op ganske ubemærket, en rigtig sniger… Den har iøvrigt en lille sort prik på p4, hvilket jeg ikke ser særlig tit.

Gammel kending og på plads siden december 2018.

Også en gammel ven, været i havnen siden november 2018.

Spodsbjerg fuglen er her også forsat og stortrives i sin nye havn.