FLERE FOTOS AF “VIKING MÅGE” BAGENKOP HAVN DEN 1. DECEMBER 2019.

Jeg har arbejdet mig igennem endnu flere fotos af Viking Mågen fra den 1. december, hvor den var inde og raste i Bagenkop havn. Som omtalt på bloggen i går den 3. december så jeg desværre ikke fuglen selv om jeg brugte mange timer i havnen. Håber dog forsat den er i området så den kan følges mere eller mindre gennem hele vinteren 19/20.

Imellemtiden har jeg forsøgt at finde lidt flere oplysninger omkring denne hybridform og fundet en spændende fugl fra Holland, hvor man også havde en tilbagevende fugl som kunne følges. Skulle man have lyst til at vide mere har jeg lavet et link til denne fugl.  Denne fugl har mange ligheder med den Langelandske fugl.

http://www.gull-research.org/hypergentatus/hypergentatus01.html

Her er yderligere en række fotos af Bagenkop fuglen fra den 1. december til sammenligning.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Formodet Viking Måge Bagenkop den 1. december 2019.

Tegningen ser ret ensartet ud i både venstre og højre vinge (se første foto).

Som på den Hollandske fugl er de mørke bånd på overhaledækfjerne bredere på Langeland fuglen, men dog ikke lige så kraftige og markante. Langeland fuglen har også et nærmest helt hvidt felt midt på overhaledækfjerne.

Bemærk de meget mørke svingfjer…