TJEK, TJEK, TJEK – BAGENKOP HAVN DEN 3. DECEMBER 2019.

Fuglemæssigt er der lidt Sydvestjylland over de seneste to dage her i Øhavet… I går fik jeg sparket en Bjerglærke op på Tåsinge og i dag på det sydlige Langeland havde jeg 4 Kortnæbbede Gæs mellem en stor flok Bramgæs på min vej til Bagenkop havn. Havnen bød på lidt flere Sølvmåger inde i dag… til gengæld kunne jeg ikke opdrive “Ritha”.. De 2 faste 2k Kaspiske Måger var på plads… mens den adulte fra den 13.  og 26. november atter var inde og vende kortvarigt. Lidt sjov fugl, det er som om den ikke rigtig trives i havnen, den raster hver gang meget kortvarigt… 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Denne adulte Kaspiske Måge er ikke en rigtig havnemåge den raster hver gang kortvarigt… Jeg har nu set den 3. gange i perioden den 13. november til den 3. december 2019.

Hele 8 Svartbage fik jeg aflæst i dag. Der er overraskende få farvemærkede Sølvmåger i havnen denne vinter og i dag bød ikke på en eneste.