GOD NYHED – TAIGAFLUESNAPPER BLÅVAND DEN 5. SEPTEMBER 2016.

Efter mit opslag i dag den 11. november 2019 her på bloggen med Lille Fluesnapper fra Blåvand i perioden 2014-2016 hvor jeg afsluttede oplægget med en afvigende fugl har jeg modtaget et super spændende svar fra Lars Svensson samt Magnus Hellström angående den afvigende fugl… Lars Svensson mener det er en Tajgafluesnapper og Magnus Hellstöm siger en sandsynlig. Magnus siger sandsynligvis, da han mener lyset kan drille lidt. Nok ikke helt overraskende er jeg ikke enig med Magnus i denne opfattelse, da jeg sagtens kan huske det kølige indtryk denne fugl gav i virkeligheden… jeg har altid forsøgt at få så neutralt et lys på mine håndbilleder. Jeg tillader mig derfor at kalde den en Tajgafluesnapper, da jeg synes den opfylder alle krav for en sikker bestemmelse.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

TAIGAFLUESNAPPER 1k, Blåvand den 5. september 2016.