VÅDE AUGUST DAGE FOR LANDSVALEN… FANØ DEN 17, AUGUST 2019.

De våde dage gør det ikke nemt for Landsvalerne at fange insekter…. Men da jeg kom trillende i min lille bil forbi nogle Landsvaler på et rusten elhegn langs nogle våde græsmarker fløj de rundt om bilen og snuppede de insekter jeg skræmte op…  Så snart jeg stoppede indstillede de deres jagt og sad bare og ventede på jeg kørte videre.. Særlig en han var taknemlig, den begyndte at synge midt i det vildeste regnvejr… måske som en opfordring til at jeg skulle køre videre og skræmme flere insekter op til den… Hannen her fulgte efter mig på en strækning af mindst 500 meter..

Foto:Henrik Knudsen, Copyright.

På trods af regnen begyndte denne smukke han straks at synge…

Ikke nok med regn, der var også en del vind denne våde lørdag…

Det var nødvendigt at ryste vandet af sig…