UDFORDRENDE MÅGE, BAGENKOP HAVN DEN 19. JULI 2019.

Mågen som jeg ikke kunne blive klog på er nok en Sølvmåge alligevel… Mich er og bliver en udfordring.

Jeg havde en fantastisk mågedag den 19. juli i havnen som jeg allerede har skrevet om i flere omgange…Men der var en enkelt måge der har gnavet i baghovedet på mig siden…Det var en af de første måger jeg så da jeg sad ude på bænken og kiggede ud over stenmolen.. Den faldt straks i øjnene på grund af det ekstrem sorte og brede halebånd. Fuglen kom desværre aldrig ind og stå og jeg så den kun kortvarigt inden den forsvandt… Fuglen som var en 2. sommer er i en ubehagelig dragt som passer rigtig godt på både  Middelhavssølvmåge og Sølvmåge… Men pga. af det kraftige sorte halebånd tror jeg mest på det drejer sig om en Middelhavssølvmåge. Jeg har haft den inde og vende på WP-Gull på Facebook i dag den 22. juli, men der har ikke rigtig været den store aktivitet. Hvis der er nogen der har en anden mening end Middelhavssølvmåge, så send mig gerne en mail eller evt. skriv en bemærkning under billederne på FB. Hvis jeg modtager nogle spændende kommentar, vil jeg lave en opdatering under dette opslag på bloggen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Mich eller Arg… ? Bagenkop havn den 19. juli 2019.

Meget bredt sort halebånd mod næsten ren hvid overgump… Jeg satser på Middelhavssølvmåge uha uha, jeg sveder. Bagenkop havn 19. juli 2019.

Burde den evt. have mere gule ben… ?. Bagenkop havn den 19. juli 2019.