ENGELSK FARVEMÆRKET ALMINDELIG RYLE AFLÆST I KELDS NOR DEN 8. JULI 2019.

Det er super fedt når man får aflæst en farvemærket fugl, at svaret allerede dumper ned i ens mailbox ganske få dage efter..  Den 8. juli 2019 i en flok på godt 200 Almindelige Ryler fik jeg aflæst en farvemærket fugl.. Faktisk var der yderligere en mærket fugl, denne dog kun med stålring og den kunne jeg ikke aflæse… det havde krævet et af de store teleskoper fra Zeiss eller Swarovski…  Den farvemærkede var fanget på den engelske SW kyst den 10. november 2018 som en ældre fugl. Jeg aflæser den så 240 dage senere i Kelds Nor på Langeland. Mellem det engelske ringmærkningssted og Kelds Nor er der lige over 1000 km. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Selvfølgelig var den ikke langt fra Liverpool…. You Never Wark alone !