“KING KONG ACRO”….DROSSELRØRSANGER, HØNSEHAVEN DEN 20. JUNI 2019.

Da jeg alligevel skulle besøge mine forældre, kunne jeg lige så godt lige slå et smut forbi Hønsehaven hvor der på det seneste havde rastet en Drosselrørsanger… Jeg kendte ikke lokaliteten og blev lidt overrasket over hvor lækkert et sted det var. Lige som jeg drejede ind af grusvejen til området, sås Drosselrørsangeren siddende i toppen af nogle tagrør, hvor den sad og sang på livet løs… Jeg var slet ikke klar over at den sad lige ud til vejen… det var dog tydeligt at se i græsset, at folk havde forsøgt på at komme endnu tættere på fuglen… Det var dog en fantastisk oplevelse at høre og se denne gigantiske sanger synge for fuld kraft på 8-10 meters afstand. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Da der var nogen vind om formiddagen, så sad den noget skjult…

På trods af et meget vekslende vejr mens jeg besøgte området, så sang fuglen både i regnvejr og solskinsvejr….

 

I søen sås mange fugle… blandt andet Gråstrubet Lappedykker med evigt sultne unger….