HANKY-PANKY… HVAD LAVER DEN LOKALE HAVØRN…MONNET DEN 4. MAJ 2019.

Kulden,blæsten,hagl- og regnbygerne forsætter her i starten af maj… Men som en anden post fra Vinterbyøster må jeg bare ud og lufte kikkerten… man ved jo aldrig… Turen blev i det lokale område her på Tåsinge..  Jeg besøgte Monnet som er lukket her i yngletiden, men med teleskop kan man altid hive lidt hjem derude fra… og hvad var nu det ude på NØ-spidsen… der sad der to adulte Havørne sammen… meget tæt og der var klar størrelses forskel… så et par… Først blev jeg lidt bekymret, havde det lokale par opgivet… jeg kørte straks forbi reden og her sad hunnen heldigvis forsat og passede på… Min ven Poul Rasmussen som kender Tåsinge bedre end nogen anden… havde straks en klar analyse, da jeg fortalte ham om min iagttagelse …. han mente hannen havde fået sig en elskerinde !! jo jo sikke noget….  jeg vil som en anden paparazzi følge med i løjerne den kommende tid.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Her sidder måske den lokale Havørne han og kissemisser med hans elskerinde…. Pokkers man ikke kan sælge sådan et billede til næste nummer af Fugle som Breaking News… havde det været Kronprinsen og Suzi Quatro… så havde BT og Ekstrabladet sikkert gjort mig til millionær.

Når man bor i landbrugsland må man forsøge at få det bedste ud af det… Men gul raps med en mørk haglbyge bagrund er nu egentlig meget smuk.