MÅGEFOREDRAG OG OPLEVELSER FRA FANØ… PÅ BESØG HOS DOF SYDVESTJYLLAND DEN 25. APRIL 2019.

Jeg havde den store fornøjelse, at være blevet inviteret af DOF SV til at holde et foredrag om bestemmelse om Kaspiske Måge samt om mine oplevelser som observatør på Fanø i efteråret 2018. Det var en super skøn aften, hvor der mødte knap 30 mennesker op og det var et hyggeligt gensyn med mange gamle venner. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Utrolig dejligt at så mange ville komme og bruge deres torsdag aften på at høre mit foredrag om bla. bestemmelsen af Kaspisk Måge.. Her har fotograf Karin Gustausen snuppet et billede midt under foredraget. (undskyld jeg glemte at tage kasketten af).

Jeg havde også i dag tid til lidt fuglesjov inden jeg skulle holde foredrag… Bla. så jeg denne smukke Vendehals som blev ringmærket ved Blåvand Fuglestation.