TILBAGE I VUGGEN….BLÅVAND OG SORTKLIRE DEN 23. APRIL 2019

Jeg besøgte i dag min gamle hjemmebane Hukket for første gang i et år, da jeg havde lidt forskellige arbejdsopgaver der skulle passes i nærheden… så arbejde og fornøjelse kunne man jo lige så godt lave en “god drink” af…. og jeg tror jeg kunne blive glad for en drink med med 0 % alkohol… Jeg opdagede nemlig den første forårs Sortklire på Hukket siden jeg selv så den sidste den 6. juni 2011…. og fik total optur over at se denne smukke fugl i fuld sommerdragt komme trækkende foran 4 Strandskader… total stærk rom i mit underlige Blåvandunivers og jeg fik lyst til at synge “Madman”  af Sean Rowe, hvis jeg ellers kunne synge…. og årsarterne rulle bare ind… Gulirisk, Fjordterne og Stenpikker mm.. Jo jo jeg var tilbage i det vilde vesten…..

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Udover Sortklire var det skønt at gense en masse Sortstrubede Bynkefugle som jeg har et svagt punkt for…..da jeg har fulgt dem tæt siden de atter begyndte at yngle på Hukket i starten af 90´erne….