PÅSKETUR I ØHAVET DEN 19. APRIL 2019.

Påsken er helt fantastisk i 2019, solen skinner dagen lang og himlen er blå og her sidst på ugen er temperaturerne ved at blive behagelige… Sammen med Peder Rasmussen gennemgik jeg Tåsinge og Langeland… Lidt overraskende blev det kun til få nye årsarter såsom Rødstjert og Gærdesanger… Men vi klagede ikke, det blev bla. til hele 3 stk. adulte Sorthovedet Måger, hvoraf den ene var ringmærket med en hvid ring på venstre ben som desværre ikke kunne aflæses. Lidt rovfugle i form af Vandrefalk, Rød Glente og Havørn blev det også til… Den Rødtop. Fuglekonge fra i går var forsat ivrigt syngende i dag.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright

Denne Sorthovedet Måge var ringmærket på venstre ben med en hvid plastik ring… desværre kunne den ikke aflæses i denne omgang.

“Ritha” er groet fast i Bagenkop havn… Den havde selskab af en af de faste 2k Kaspiske Måger fra sidste år.

En 2k Vandrefalk fik alle fuglene på vingerne i Nørreballe Nor inden den forsvandt mod nord.