ENDNU ET HAVNETJEK I BAGENKOP HAVN DEN 27. MARTS 2019.

Jeg snuppede en rigtig “morfar tur” til havnen, hvor den stod på bilobs med radio og kaffe… Jeg håbede på at jeg kunne se den Gråmåge der var blevet meldt fra havnen igår eftermiddags som en anden fugl end den der har rastet siden den 9. februar 2019 (Viking/Gråmåge)…. På trods af ikke særlig mange fugle i havnen, så fandt jeg med det samme den faste fugl dernede og de faste 2 unge kaspiske Måger. Jeg gennemsøgte havnen i flere omgange og tjekkede også Klise Nor og Kelds Nors for den anden fugl uden at finde den… vil dog forsøge igen en af de nærmeste dage.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Siden jeg fandt denne spændende fugl den 9. februar 2019 har jeg set den på alle mine besøg… Bagenkop havn den 27. marts 2019.

Ved Fakkebjerg gik der kortvarigt 5 Traner og fou. sammen med lidt Grågæs… Absolut dagens bedste obs på en lidt grå og kølig onsdag.