KASPISK MÅGE FRA 9. DECEMBER 2018 FORSAT PÅ PP I BAGENKOP DEN 7. MARTS 2019.

jeg tog et lille et smut i havnen, selv om jeg egentlig godt vidste det ikke kunne betale sig pga. vejret, men tro kan jo som bekendt flytte bjerge. Men som for 2 dage siden igen meget få måger i havnen, der var omkring 25, primært Svartbage… Men man skal jo nogen gange slås lidt for det, så jeg tjekkede lidt grønne områder lige øst for havnen og fandt her til sidst en gammel kending gå ved basketboldbanen, en 2k (1. vinter) som har været her siden 9. december sidste år. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Rigtige venner svigter ikke, denne Kaspiske Måge har rastet i havnen siden den 9. december 2018. Bagenkop den 7. marts 2019.

“Det er bedre at være i felten og se Kaspiske Måge end sidde i kirken og tænke på dem”  Den tog lige en æresrunde rundt om Bagenkop kirke inden den forsvandt mød øst. Amen og så kunne jeg køre hjem med god samvittighed.