TAGER PULSEN PÅ FORÅRET PÅ LANGELAND DEN 6. MARTS 2019.

Vejrudsigten lovede regn fra middag, så jeg kunne lige nå nogle timer om morgen på den lange Ø… Fra midten til det nordligste punkt blev tjekket…. dvs. fra Botofte til Hou. Et par Sølvhejre i mosen samt en overflyvende Rød Glente samme sted var nok dagens højdespringere.. Hou var meget stille, næsten intet træk, måske det skyldtes det store regnvejr der skulle komme syd fra..Lidt Tornirisker og Hvide Viptjerter havde dog mod på at komme videre.. Dagen sluttede i regnvejr i Spodsbjerg havn.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Jeg viser vejen og de Kaspiske Måger…. Husk jeg holder foredrag næste gang den 25. april hos DOF-SV… Kan du ikke vente, så kontakt mig på fugleknudsen.dk

Lidt modvind betyder ikke noget… vi er altid klar Mågerne og jeg på en frisk fugleguidning.