TOM SOM I TOM… BAGENKOP HAVN DEN 5. MARTS 2019.

Mine gode ven Peder Rasmussen kom og hentede mig hertil morgen… vi havde aftalt en Langslandstur…Vejret var smukt men temmelig blæsende, så vi holdte os til bilobs… Der var rigtig mange Bramgæs på Øen plus en god portion Blisgæs.. men ellers få arter… En enkelt Hvid Vipstjert og en syngende Trane fik smilet frem.. Største chok/overraskelse for mig var en total tom Bagenkop havn… det tog flere minutter før der endelig kom en overflyvende Svartbag… Første besøg uden en eneste Kaspiske Måge i år var en realitet !!. Men vi fik reddet den hjem med en 2k rastende fugl i selve Gulstav Mose, hvor jeg aldrig tidligere har set arten og sørme om det ikke blev til enkelt adult fugl i Klise Nor. Begge var nye for sæsonen. Det pyntede lidt på det samlede antal fugle som jeg har haft her i 2019 på Langeland, som nu er oppe på 30 forskellige individer, hvoraf 4 er gengangere fra november/december 2018…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Forårs glade Sangsvaner….