DANMARKS NATIONALSOMMERFUGL – NÆLDENS TAKVINGE DEN 24. FEBRUAR 2019.

Global opvarmning eller en helt skør februar !!!! jeg ved det ikke, men jeg mindes ikke sådan en lun februar nogensinde… Denne utrolige smukke dag bød på 12 grader, blå himmel og masser af sol. Dagen bød på Isfugl, trækkende flokke af Musvåger, en Havørn og så årets første sommerfugloplevelse. Mens jeg sad og slappede lidt af så jeg pludselig en flyvende sommerfugl og pludselig var der hele 3 stk… Det var Nældens Takvinge der var kommet på vingerne, hvor skønt med denne art, som jeg så utrolig få af sidste år. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Der var forår i luften på denne smukke og varme februar dag…

Slidt men smuk… Da jeg kom til at kigge godt efter var der pludselige mange Mariehøns, Bier og Humlebasser i vegetationen…

Højt oppe kom denne immature Havørn trækkende….