ENDNU EN HAVNETUR TIL BAGENKOP DEN 21. JANUAR 2019.

Et kig på DMI`s side lovede opklaring omkring middag, så jeg tog chancen og tog endnu engang til havnen….“hvor du fra… jeg er fra havnen” Det var en kølig dag, nok mest pga. vinden var temmelig frisk…., men heldigvis kom opklaring så solen kunne varme en lille bitte smule… Det tog ikke lang tid før jeg næsten havde fundet alle de samme fugle (Kaspiske Måger) som i går… dog var der kun en af de nye fra i går tilbage, det var den der haltede, den sås kun meget kortvarigt… Det blev ikke til nye fugle til trods for knap 5 timer i havnen, dog kunne jeg glæde mig over, at den næsten udfarvede fugl 4k+/adult fra den 7 januar 2019 atter var tilbage det meste af dagen. Den synes jeg er særlig spændende, da den har et meget sort bredt bånd i p10, hvilket jeg ikke er vant til hernede.. Det er virkelig mærkeligt at opleve hvordan fuglene forsvinder i lange perioder for så pludselig dukke op igen, fx som her 14 dage senere… Det kunne være super spændende om man kunne finde dem andre steder i Øhavet… måske en tur til Ærø kunne være indbringende..

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Den “hjemvendte” Kaspiske Måge var hele dagen igennem på jagt efter føde… her forsøgte den at stjæle fra en Skarv.

Den tyske Svartbag H102 var forsat på plads i dag.