“BRØDFLOV ELLER VAR DET FISKEFLOV… TIL MIDDAG HOS EN SVARTBAG, BAGENKOP DEN 18. JANUAR 2019.

Jeg tilbragte en herlig dag sammen med min gode ven Peder Rasmussen på Langeland, vi så måske ikke så mange arter som vi havde håbet, men pyt vi havde pragtfuldt vejr… Da vi nåede Bagenkop havn fik jeg fri leg nogle timer… Ganske pænt med Måger inde, dog kun en af de faste ungfugle (2-3 stk.) af Kaspiske Måge var inde, undrer mig forsat over hvor få 1. vinter jeg kan finde i øjeblikket… Mest spændende/sjældne måge i havnen var en 2. vinter Stormmåge… som forsøgte sig som havnemåge uden det store held…. Men Svartbagene var nu også skønne at følge og jeg blev pludselig inviteret til middag hos en sulten fugl som havde fundet sig en fisk… Det fik mig til at tænke på, at jeg engang sejlede 5 uger rundt oppe i issen i NØ-Grønland sammen med en flok Nordmænd som serverede saltet fisk 3 til 4 gange om ugen… hvilket var en hård tid for mig….

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Velbekomme….