FOREDRAG OM KASPISK MÅGE OG FANØ FUGLESTATION FOR DOF-FYN DEN 14. JANUAR 2019.

DOF-Fyn havde spurgt om jeg ville komme og holde et foredrag om bestemmelse af Kaspisk Måge samt om mit ophold på Fanø Fuglestation sidste efterår… Det ville jeg jo mægtig gerne… men det var med en vis “kilden i maven”… kommer der mon nogen og høre om bestemmelse af Kaspiske Måger, frygtede jo næsten der kunne komme rådne tomater efter mig…jeg er jo nok lidt mere vild med denne art end gennemsnittet. Men heldigvis var det et oplagt publikum med gode spørgsmål, så det blev en rigtig hyggelig aften… tak til alle.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Her er lige et billede af nogle af aftens godt 20 gæster, der havde mod på at høre om bestemmelse af Kaspiske Måger mm……

Nu håber jeg der komme mange friske meldinger om Kaspiske Måger rundt omkring på Fyn…. Samt at endnu flere ornitologer kommer til Fanø og oplever den smukke Ø med de mange fugle…..