ET STORT SKULDERKLAP TIL MÅGEMANDEN – KLAUS MALLING OLSEN

Efter en skøn dag i felten som bød på Rørdrum og 4 Store Præstekraver…. var det skønt at komme hjem til postkassen og se at det nye nummer af British Birds var kommet….Jeg kigger lige løst og ser at årets bedste fuglebøger i 2018 er kåret og det kom jo ikke som den store overraskelse, at det blev den nye “bibel” om fuglene i WP af Hadoram Shirihai og Lars Svensson der vandt… Men hov hov hvem snuppede en mega flot 3. plads det gjorde vores egen Klaus Malling Olsen med hans nye bog om måger… Det er endda ikke første gang han kommer i dette fine selskab, i februar 2006 snupper han sammen med Hans Larsson endnu en 3. plads i British Birds med “mågebiblen”… Jeg synes det er så sejt, at der er en dansker der kan begå sig i det selskab, det kræver nogle helt fantastiske evner.. så jeg synes hele “Birder Danmark” skal rejse sig i respekt….Godt gået Klaus.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.