UTROLIGT HVAD MAN KAN SE OM VINTEREN….SØLVHEJRE, RINGE SØ DEN 12. DECEMBER 2018.

I en tid hvor alting ser utrolig hårdt ud for naturen, så er det skønt med lidt højdepunkter… På vej hjem til mine forældre for at spise frokost, så jeg både Havørn og Rød Glente fra bilen, alene de to arter ville i 80erne hvor jeg startede med fugle have reddet en hel vinter…. Inden jeg skulle forsøge at tømme de gamles køleskab, ville jeg lige vende Ringe Sø, da der var meldt en Sølvhejre et par gange…. Inden jeg nåede ud af bilen havde jeg spottet den… Igen en fugl der ville have fået pulsen op for 25 år siden… Men en fed oplevelse at opleve den nærmest midt i centrum af byen…. Søen er et blevet genetableret i 2005 og fandtes ikke da jeg var ung og boede i Ringe…. Jeg er dog født lige ved siden af søen, så måske var der noget ornitologi i luften i foråret 1968…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Nu har jeg altid troet jeg kom med Storken…. men gad vide om de gamle har lavet en fejlobs… kom jeg med en Sølvhejre…