KÆRLIGHED I KLITTEN…..SANDRANDØJE

I forbindelse med mine optællinger på Fanø er jeg hver dag ude i klitterne… og her vælter det i øjeblikket rundt med Sandrandøje. De fleste mennesker ser dem kun når de letter foran en, og når de sætter sig igen klapper de straks vingerne sammen og er derfor svære at genfinde, da deres underside falder godt i med omgivelserne. I dag havde jeg dog fornøjelsen af at kunne nyde oversiden af en hun, da der var romantik i luften. Desværre kunne jeg ikke få billede af det, men hunnen slog flere gange vingerne ud og de brunlige og orange farver kunne ses fint. Hun var omringet af flere hanner og efter lidt tumult var der udvalgt en ungersvend til “himmelsengen”

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sandrandøje sex i klitterne…. håber ikke jeg støder nogen med disse “frække billeder”