DEN SMUKKESTE FJERDRAGT HOS KASPISK MÅGE

Kan I  tåle lidt mere Kaspisk Måge ? …..selvfølgelig kan i det !!. For nogle dage siden skrev jeg, at jeg personligt bedst kan lide 3k dragten hos Kaspisk Måge. Jeg kan særlig godt lide det mix der findes mellem ungfugledragten og de adulte træk. I det tidlige forår var der ved flere lejligheder en smuk 3k inde i Bagenkop havn med polsk ring. Den var ofte meget kortvarigt inde, så man skulle være lidt heldig for at komme på “skudhold” af den…. men til sidst fik jeg lidt ud af de mange timers venten på den.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Håber I kan forstå min begejstring for netop lige denne fugl…..929P

Særligt oversiden er særlig smuk i denne alder, utrolig kontrastrig og et billede jeg længe havde drømt om at få.

Mere overside…..

Og selvfølgelig skulle den også lige raste lidt foran mig på denne skønne februar dag.