SOMMERFUGLE PÅ TÅSINGE JULI 2018….. DET HVIDE W

Endelig fik jeg hul på denne ultra lille men super smukke sommerfugl Det Hvide W her på Øen….. Jeg må simpelthen have “sovet i timen” siden jeg ikke har kunnet finde den… Den er ikke sjælden i Danmark, men dens opførelse som minder om Blåhalens gør at den ikke ses særlig nemt… Den opholder sig mest højt oppe i trækronerne, og når den så ikke har et vingefang på mere end 23-32 mm, så kræver det lidt held at opdage den…. Efter den første iagttagelse har jeg set den flere gange siden… nogen gange skal man bare have “hul på bylden”

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Det er nemt at forstå at den bliver kaldt det Det Hvide W… når man ser tegningen på undersiden af vingen.

Den lille størrelse kan rigtig fornemmes her, hvor man kan sammenligne den med blomsterhovedet….

Så gad den ikke det mere… så gik det atter op i højderne…. og jeg gik hjem med en fantastisk oplevelse….