INTERESSANT 3K KASPISK MÅGE TYPE I BAGENKOP HAVN DEN 14. MARTS 2024.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 3k. (Backcross type ?). Det er ret iøjnefaldende at næbbet virker afvigende fra en typisk fugl. Især den sidste 1/3 af næbbet virker påfaldende kraftigt (også vinklen på undernæbbet). Bagenkop havn den 14. marts 2024.

Kaspisk Måge 3k (Backcross type ?). Umiddelbart ud fra fjerdragten og på jizzet ville man ikke være bekymret over at bestemme sådan en fugl til en ren Kaspisk Måge. Men selv her på afstand bemærker man det lidt afvigende næb. Bagenkop havn den 14. marts 2024.

Kaspisk Måge 3k (Baccross type ?). Undervingerne er også ret “beskidte” når man tænker på det er en 3k fugl. Spørgsmålet er hvor grænsen går mellem en afvigende Kaspisk Måge og så en fugl med hybridgener i sig…. Igennem tiden har jeg set en del fugle med denne næbtype. Bagenkop havn den 14. marts 2024.

Kaspisk Måge 3k. (Backcross type ?). 3k fugle har nærmest ikke været eksisterende denne vinter. Bagenkop havn den 14. marts 2024.