HYBRIDZONEN BAGENKOP HAVN DEN 15. MARTS 2024.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Cactus 6k. En gammel kending og for mig en utrolig interessant fugl vendte igen i dag tilbage til havnen. Denne hybrid har jeg fulgt siden den dukkede op som 2k i april 2020. Især i de unge år så jeg den ofte, men efter den er blevet adult er der blevet meget langt i mellem jeg ser den. Bagenkop havn den 15. marts 2024.

Cactus 6k. Den har altid været meget forsigtig, men i dag var den temmelig aggressiv og kæmpede indædt for det brød jeg smed ud til den. Faktisk blev jeg lidt overrasket over at se den opføre sig sådan, da jeg aldrig har set det før fra den. Måske har det været sult der har fået den til at kæmpe benhårdt om det brød jeg smed ud til mågerne. Bagenkop havn den 15. marts 2024.

Cactus 6k. Der var ikke sket nogle synlige forandringer i fjerdragten siden den 6. januar 2024. På næbbet var der dog lidt mindre sort på overnæbbet. Bagenkop havn den 15. marts 2024.

Cactus 6k. Der findes her på hjemmesiden et hav af fotos af fuglen, hvor man kan se de forskellige stadier den har gennemgået. Fuglen har været en unik mulighed for at kunne følge en hybrid fra ung til gammel. Bagenkop havn den 15. marts 2024.

Cactus 6k. Benfarven passer fint på en Kaspisk Måge, det samme gør længden og tykkelsen. Bagenkop havn den 15. marts 2024.

Cactus 6k. Hovedformen samt det mere “overraskende/spørgende” ansigt passer mere på en Sølvmåge efter min mening. Bagenkop havn den 15. marts 2024.

Cactus 6k. Her ses tegningen i hånden fra undersiden og hermed slutter gennemgangen af fuglens fjerdragt. Bagenkop havn den 15. marts 2024.